a
Luxon BV
Hogeweg 21
5301 LB Zaltbommel
T: 0418-510 380 E: info at luxon-erp.com KvK 24444133 BTW NL8198.94.989.B01

LinkedIn

Copyright 2016 Luxon BV.
All Rights Reserved.
a

Projecten

a

Beheer

a

Tools

Luxon -optimizes your HR-

Luxon is een bekende SAP dienstverlener met uitsluitend senior consultants. Onze focus ligt op het snijvlak van HRM en ICT. Wij zijn special expertise partner SAP Human Capital Management (HCM) en licentiepartner SuccessFactors.

Onze klanten zijn ambitieus en willen deze ambitie omzetten in resultaten. Wij faciliteren u in “the next step” en slaan met SAP HCM / SuccessFactors de brug tussen HR-strategie en uitvoering. Daarbij kunt u denken aan het krachtenveld Strategische Personeelsplanning (model HR3P), de veranderende rol van HR als partner van directies, vijf generaties talentmanagement, “dataficatie” en wijzigingen in wet- en regelgeving

Onze reputatie is gestoeld op doorslaggevende kennis en ervaring op het gebied van advisering, implementatie (consultancy/projecten) & beheer ten aanzien van SAP HCM en SuccessFactors.

Luxon maakt onderdeel uit van Bluegroup IT.

Onze relaties

Luxon werkt onder andere samen met:

Luxon maakt onderdeel uit van Bluegroup IT, een snelgroeiende groep van ICT dienstverleners met een uitgekiend aanbod van producten en diensten om u nog beter te kunnen helpen.