a
Luxon BV
Hogeweg 21
5301 LB Zaltbommel
T: 0418-510 380 E: info at luxon-erp.com KvK 24444133 BTW NL8198.94.989.B01

LinkedIn

Copyright 2016 Luxon BV.
All Rights Reserved.
 

Professional Services

HR processen zijn onderhevig aan veranderingen en uw systeem moet hier flexibel mee om kunnen gaan. Luxon heeft de kennis en een pasklare oplossing om uw beheerorganisatie te ondersteunen, optimaliseren en/of om het beheer volledig van u over te nemen.

Luxon Professional Services is in 3 specialisaties uiteengezet, van incidenteel, via structureel naar strategisch. In de praktijk betekent dit van het op afroep oplossen van problemen en uitvoeren van wijzigingen tot het volledig inrichten en overnemen van het beheer en samen met u nadenken over de mogelijkheden voor een betere ondersteuning van het HR-proces door uw systeem.

Incidenteel beheer

Voor alle ad hoc en/of operationele problemen zijn wij op werkdagen telefonisch, per mail en/of via het ticketsysteem bereikbaar. Op basis van uw wens en mogelijkheden zal onze consultant on-site of off-site de oplossing realiseren. Incidenten/changes worden in goed overleg met u en op basis van de gewenste volgorde uitgevoerd.

Structureel beheer

Luxon Professional Services bewaakt dagelijks de gezondheid van uw systeem. Wat er in uw systeem gebeurt (of wat er in uw systeem staat te gebeuren), wordt door ons inzichtelijk gemaakt. Hierdoor worden sluimerende en/of toekomstige problemen gedetecteerd en in een vroeg stadium verholpen.

Strategisch beheer

De derde trede van systeembeheer betreft het toekomst voorbereid maken c.q. toekomstvast houden; het zogenoemde strategisch beheer. Dit betekent dat naast het technisch up-to-date houden van het systeem ook de trends en ontwikkelingen in de gebruikerswereld gevolgd worden. Hierover geeft Luxon Professional Services adviezen in lijn met de organisatie-doelstellingen, het HR-beleid en de HR-architectuur van de klant.

Uw SAP HCM en SuccessFactors beheer in goede handen? Neem contact met ons op.