a
Luxon BV
Hogeweg 21
5301 LB Zaltbommel
T: 0418-510 380 E: info at luxon-erp.com KvK 24444133 BTW NL8198.94.989.B01

LinkedIn

Copyright 2016 Luxon BV.
All Rights Reserved.
 

SAP HCM

a

Projecten

a

Beheer

a

Tools

SAP HCM

Uw organisatie moet steeds flexibeler zijn om te kunnen blijven inspelen op veranderingen en het voorblijven van de concurrentie. Deze flexibiliteit komt vanuit- en door uw medewerkers (Human Capital). Met SAP HCM slaat u de brug tussen HR strategie en uitvoering.

Wij ondersteunen u bij het realiseren van uw doelstellingen op het snijvlak van Human Resource Management en Informatietechnologie. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van nieuwe functionaliteiten en het optimaliseren van uw bestaande SAP-inrichting. Daarnaast zorgen wij voor meer rendement en een verlengde levensduur van uw SAP on-premise systeem op basis van tools en add-ons. Belangrijk uitgangspunt voor ons is uw visie en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Wij zijn special expertise partner SAP Human Capital Management (HCM) en gecertificeerd SuccessFactors partner (VAR).

Loopt uw HR-afdeling op koers met de gemaakte plannen? Ziet uw management welke toegevoegde waarde HR heeft, of wordt uw afdeling gezien als kostenpost? Innovatief vermogen, duurzame inzetbaarheid, talent management, HR-analytics en HR-efficiency zijn onderwerpen die bij vrijwel elke organisatie op de agenda staan.

We gaan er graag met u over in gesprek.