a
Luxon BV
Hogeweg 21
5301 LB Zaltbommel
T: 0418-510 380 E: info at luxon-erp.com KvK 24444133 BTW NL8198.94.989.B01

LinkedIn

Copyright 2016 Luxon BV.
All Rights Reserved.
 

Tools

Hoe optimaliseert u uw HR systeem om zo de beste resultaten te behalen?

Waar ligt uw behoefte en wat heeft u nodig om die volgende stap te zetten? Door goed naar u en onze andere klanten te luisteren hebben wij een aantal kwalitatief hoogwaardige tools ontwikkeld om u daarbij te helpen. Zo hebben we Tools die uw systeem bewaken en eventuele problemen direct analyseren. Hierdoor worden sluimerende en/of toekomstige problemen gedetecteerd en in een vroeg stadium verholpen. Ook hebben wij Tools ontwikkeld die processen versnellen en uw medewerkers minder tijd kosten. Tijd die u vervolgens kunt steken in de dienstverlening naar uw klanten.

Als SuccessFactors en SAP HCM Service Partner bezitten wij over de kennis en kunde die u nodig heeft. Vanuit uw specifieke situatie wordt bekeken wat de beste mogelijkheden- en wat op dat moment de juiste beslissingen zijn. Onze consultants zijn zowel SAP HCM als SuccessFactors gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze consultants helpen ook u graag uw HR systeem te optimaliseren

U bent ambitieus en wilt deze ambitie omzetten in resultaten. Wij faciliteren u in “the next step” en slaan met SAP HCM / SuccessFactors voor u de brug tussen HR-strategie en uitvoering.

Neem vrijblijvend contact met ons op