Over Ons

LUXON -OPTIMIZES YOUR HR- AND MORE

Luxon is een bekende SAP dienstverlener met uitsluitend consultants met meer dan 20 jaar ervaring met SAP HCM. Onze focus ligt op het snijvlak van HRM en ICT. Wij zijn special expertise partner SAP Human Capital Management (HCM).

Onze klanten zijn ambitieus en willen deze ambitie omzetten in resultaten. Wij faciliteren u in “the next step” en slaan met SAP HCM de brug tussen HR-strategie en uitvoering. Daarbij kunt u denken aan de veranderende rol van HR als partner van directies, wijzigingen in overheid wet- en regelgeving, CAO’s en bedrijfsregelgeving. Dat reikt van directie beleidsbeslissingen tot het analyseren van SAP notes.

Onze reputatie is gestoeld op doorslaggevende kennis en ervaring op het gebied van advisering, implementatie (consultancy/projecten), beheer en onderhoud van SAP HCM in het algemeen en het gehele Payroll proces in het bijzonder. Daarnaast mag u de nodige expertise verwachten over autorisaties, software-configuratiebeheer, transportsysteem en opzet systeemlandschap.

Qua werkwijze zijn Luxon medewerkers breed inzetbaar, dat varieert van eigentijds DevOps en Agile Scrum tot de traditionele watervalmethode. Ook het werken met tools als JIRA en TopDesk is wel bekend.

Luxon maakt onderdeel uit van Bluegroup IT.